ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR 30-09-2023 18:00

DIGITAL MARKETING 2023

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

DIGITAL MARKETING 2023 : ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

Κάνε τη σωστή κίνηση

Ένα συμβόλαιο επιτυχίας για την ψηφιακή εποχή

Εκπαιδεύουμε, προπονούμε, υποστηρίζουμε όλους που πιστεύουν στα Social Media και στην προοπτική τους ως μέσο ανάπτυξής τους προσωπικά και επιχειρηματικά! Οι Συνεργασίες που δημιουργούμε είναι ένα σημαντικό πρότυπο ανάπτυξης, αρχών και ομαδικού πνεύματος!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

WEBINAR 30/09/2023

Please wait…

Συγχαρητήρια, εξασφάλισες τη θέση σου! Θα λάβεις σύντομα ένα email με τα επόμενα βήματα. Μη παραλείψεις να ελέγξεις και το φάκελο με τα spam!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και προετοιμάσου σωστά για το Webinar!

Μη βλέπεις το ΔΩΡΕΑΝ, δες την ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Αυτή η εκδήλωση είναι μια πρόκληση για το επιχειρηματικό σου μέλλον! Ας το πούμε όπως είναι, θα μπορούσατε εύκολα να είχατε πληρώσει 1000€ για μια εκδήλωση όπως αυτή. Αλλά επειδή είναι δωρεάν, ας συνεργαστούμε για να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε να αποκτήσουν αυτές τις γνώσεις.

Πρόσθεσε την ημερομηνία στο Ημερολόγιο σου

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και πόσο μάλιστα αν έχεις πολλά στο μυαλό σου! Για να μη χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείς σωστά και δωρεάν για το Digital Marketing βάλε υπενθύμιση στο κινητό σου για τις 30/09/2023 στις 18:00! Πρόσθεσε την ημέρα αυτή στο ημερολόγιο του κινητού σου για να βεβαιωθείς ότι δε θα το ξεχάσεις!

Πρόσθεσε το στο ημερολόγιο σου!

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

 

Προσκάλεσε φίλους και συνεργάτες

Σίγουρα έχετε φίλους, οικογένεια, συναδέλφους, υπαλλήλους και άλλους ανθρώπους στη ζωή σας που χρειάζονται μια πρόκληση και γνώσεις όπως αυτή. Ας μην τους αφήσουμε λοιπόν πίσω. Στείλτε τους μήνυμα κειμένου, στείλτε τους email , μήνυμα στα Social Media, να μπουν στη σελίδα αυτή και να κάνουν την εγγραφή τους και εκείνοι!